Klipper Welvaart Enkhuizen

Maat gezocht voor seizoen 2022

De Welvaart zoekt voor de zomer van 2022 een zeilenthousiaste en sociale matroos.

VACATURE:
Voor het zeilseizoen 2022 zijn we op zoek een enthousiaste, vrolijke en gezellige maat. De Welvaart vaart meerdaagse zeilreizen op het IJsselmeer en de Waddenzee met groepen tot max. 20 personen. De matroos zet volgens de instructies van de schipper samen met de gasten de zeilen van onze tweemaster. Deze baan is learning by doing, je hebt geen zeilervaring nodig. Heb je die wel, dan bof je.
Enige handigheid is wel fijn, een open, flexibel en sociaal karakter en interesse in nieuwe mensen zijn nodig voor je baan als maat op een zeilklipper. De Welvaart vaart veel met Duitstalige groepen, mocht je deze taal (nog) niet machtig zijn, zal daar zeker verandering in komen.
De matroos heeft een eigen vertrek met privé toegang, ruime kooi, wc en wasgelegenheid (warm/koud). Kost en logies zijn inbegrepen.
Ben je graag actief en buiten bezig, open, sociaal, spontaan en een handen-uit-de-mouwen-type, die op zoek naar een leuke baan voor de zomermaanden? We kijken uit naar je mail: info@klipperwelvaart.nl.

  • Minimum leeftijd: 18 jaar
  • Werkzaamheden: Zeilen, Schilderen, Schoonmaken
  • Kost en logies aan boord inbegrepen
  • Vergoeding en vakantiedagen in overleg
  • Periode: Maart/april tot oktober/november